You are here
Home > Viskas Plaukams >

Ar tikrai yra brangu turėti priaugintus plaukus ?

Gražūs. Ilgi. Prabangūs. Tai plaukai, apie kuriuos svajoja kiekviena moteris. Deja, ne viskas yra taip paprasta, kaip mes norėtume. Mūsų genetika neleidžia mūsų svajonėms išsipildyti. Suprantu jus, ir aš taip pat bandžiau kremus ir aleksyrus, kurie padėtų atgaivinti plauką nuo šaknų iki galiukų. Vieni padėjo daugiau, kiti padėjo mažiau. Vis dėl to, tas norimas ilgis ir rezultatas niekaip negalėjo ateiti. Mūsų genuose yra užkoduota, kokį plaukų ilgį organizmas gali išmaitinti. Stebėdavau kaip plaukai paauga nuo šaknų 5-10 centimetrų. Bet bendras ilgis nesikeisdavo. Plaukų galiukai tiesiog nutrupėdavo. Organizmas nesugebėdovo jų išmaitinti. Kažkur jau pažįstamas jausmas ? Auga, bet neilgėja!

Ir visiškai nesvarbu, kiek pastagų ir laiko man tekdavo įdėti.

Atsibodo. Rezultatai po mėn ar dviejų. O gal net ir ilgiau, todėl nusprendžiau juos turėti dabar. Aš to nusipelniau. Nusipelnėte ir Jūs. Svarsčiau apie tresus, teko juos išbandyti, bet kiekvieną dieną buvo tiesiog košmaras. Aš noriu būti ilgaplaukė kiekvieną dieną, o ne tik savaitgaliais! Todėl išbandžiau Wywa priauginamus plaukus su keratinu. Likau sužavėta. Man nebereikia galvoti, ar matosi mano tresai. Ar jie tikrai tvirtai laikosi. Nereikia keltis ženkliai anksčiau, jog susitvarkyčiau. Pfff… palengvėjo 😉

Turiu išduoti vieną paslaptį. Gal būt ir nelabai kokia paslaptis. Bet manau, jog apie tai niekada nebuvote pagalvoję. Kokybiški plaukai gali kainuoti tiek pat kiek nagų priauginimas ? Aha, aš irgi taip galvojau kaip ir jūs –  skeptiškai. Vis dėl to, pasirinkus WYWA prekės ženklo plaukus, išnešioju tuos pačius plaukus, daugiau nei 6 mėnesius. Man dabar plaukai į mėnesį gaunasi mažiau negu 40eur. Tobula ? Aš irgi taip galvoju. Nuostabu, jog Wywa dar ir siūlo papildomai mokilizingas paslaugas savo prekėms.

Komentarai

Komentarai

Top